-

Alma Mandigers

Gediplomeerd hondentrimster

 

Opgegroeid met een dwerg schnauzer/schapendoes kruising, Tervuerense herder en Bouvier des Flandres. Later met twee Spaanse waterhonden, de ingrediënten voor een hondengek to be. Dat is absoluut gebleken. De ‘roedel’ bestaat nu uit twee Riesenschnauzer peper en zout teefjes, Izzy (5 jaar) en Ezra (1 jaar).

Na mijn studie tot paraveterinair (dierenartsassistent) ben ik gaan werken bij een dierenspeciaalzaak. Hier heb ik bijna 6 jaar met plezier gewerkt. Vanuit daar kwam ik op het idee om een hondentrimsalon te beginnen.

 

Ook in mijn vrije tijd zit ik niet stil. Fotograferen is een andere passie van mij. Als ik na mijn werk en mijn hobby’s nog tijd over heb nemen Izzy, Ezra en ik graag deel aan een show of dogsurvival. 

 

De trimsalon

Ik heb mijn uiterste best gedaan om de trimsalon zo praktisch mogelijk in te richten. De trimsalon heeft een huiselijke uitstraling, waarbij er veel ruimte is voor de honden. Daarnaast zijn de ruimte en de meubelen goed te desinfecteren.

 

Zowel het bad als één van de trimtafels is elektrisch verstelbaar. Naast dat dit handig is voor het behandelen van verschillende maten honden, is dit ook ergonomisch verantwoord voor de trimmer en veiliger voor de grote honden.

 

Maak simpel je website Eigen site maken