No Kidding Izzy van de Telgthoeve

2 april 2015, Brian Ve-Fi x Charming Csilla van de Telgthoeve

Nederlands, Luxemburgs en Internationaal Kampioen 

 

Het is eind 2014 als wij in contact komen met Trea Kroeske, fokker van Riesenschnauzers Peper en Zout. Ook wel te vinden onder de naam Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve (www.telgthoeve.nl) Na enkele maanden geduld hebben wij ons nieuwe honden vriendinnetje mogen ophalen; Izzy!

 

De plannen om te gaan showen waren er al snel, zo kwam ook het trimmen ter sprake. Dit is het moment geweest dat de passie voor het trimmen aangewakkerd is en goed ook. Dankzij de hulp van Trea en vele andere hebben Izzy en ik inmiddels een aantal resultaten behaald waar ik erg trots op ben.

 

Naast het showen zijn Izzy en ik ook erg actief in de hondensport, dog survivals staan regelmatig op het programma. Tussen de runs in word er ook thuis fanatiek getraind.  

Evolving Ezra van de Telgthoeve

17 april 2019, Remembering Ravel v.d. Telgthoeve x Vitalising Vashti v.d. Telgthoeve

Nederlands Jeugdkampioen

 

Vijf jaar na mijn eerste ''ries'' volgt dan nu nummer twee, want wat is het een geweldig ras! Ezra, ook wel ''Esje'' is een heel rustig meisje met zo haar sportieve momenten. In de toekomst zal ook zij runs mee gaan rennen. Ze traint heerlijk mee, altijd vrolijk en enthousiast. 

 

Ook Ezra heeft al enkele mooie showresultaten mogen behalen in de jeugdklasse. Ze vind het heerlijk om mee op pad te gaan. Kortom er komen nog wel meer shows op de planning.

Maak simpel je website Eigen site maken