Alle behandelingen zijn inclusief:

  • Wassen & föhnen (m.u.v. ontklitten en plukhonden, op verzoek is dit wel mogelijk)
  • Oren schoonmaken
  • Nagels knippen
  • Anaalklieren controleren
 
Tegen meerprijs:
  • Uitgebreid ontklitten
  • Behandeling tegen ongedierte

 

 

Volledige informatie over alle verschillende vachtsoorten bijbehorende behandelingen is terug te vinden op de pagina ‘behandelingen’. 

 

 

 

 

 

Gratis puppybeurt

Gedurende de socialisatiefase ontvang ik graag eigenaar met pup, een kennismaking voor de 16 weken bied ik gratis aan. Gedurende deze periode kan de pup het beste kennismaken met nieuwe ervaringen. Daarnaast kan ik u, als eigenaar handige tips meegeven betreft de vachtverzorging.
 

Wassen

 

Is een volledige trimbeurt nog niet nodig maar heeft u uw hond toch graag al gewassen dan kan dat natuurlijk ook. Wij kijken gelijk de oren en nagels na, dit is inclusief.

 

€15,00 - Klein korthaar

€20,00 - Klein langhaar

€25,00 - Middel korthaar

€30,00 - Middel langhaar

€35,00 - Groot korthaar

€40,00 - Groot langhaar

 

Ontklitten is natuurlijk ook mogelijk zonder dat heel de hond getrimt dient te worden. De kosten hiervan worden per extra kwartier gerekend.

 

€10,00 - per bijkomend kwartier

 

Extra

Onderstaande prijzen zijn aparte, kleine, behandelingen. Bij de bovengenoemde behandelingen zijn deze al bij de prijs inbegrepen (m.u.v. ongedierte bestrijding, welke altijd in overleg word toegepast).
 
€5,00 - Nagels knippen 
€10,00 - Oogjes en voetjes bijwerken
€5,00 - Ongedierte bestrijding
 

Het 'No-show' tarief

Een afspraak verplaatsen of annuleren? Geen probleem, maar doet u dit uiterlijk 12 uur van tevoren. Dan kunnen wij de voor u gereserveerde tijd nog invullen met iemand die op de wachtlijst staat, waardoor deze klant ook eerder geholpen is.

 

Meldt u zich niet tijdig af of komt u uw afspraak niet na, dan zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten bij u in rekening te brengen.
 
Maak simpel je website Eigen site maken